PKK'ye İftiralar Bitmiyor

'PKK yaktı' denilen okul yangını elektrik kontağından çıkmış

Urfa Viranşehir'de bir süre önce 'PKK'liler tarafından molotofkokteyli atıldığı' iddia edilen anaokulu onarılarak bugün açıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Ogün Bahadır ise bir gerçeği itiraf ederek, 'PKK yaktı' denilen okul için 'Yangının nedeni elektik kontağıdır' dedi.

Viranşehir'de 28 Nisan'da bir anaokulunda yangın çıktı. Yangın bazı medya organlarında 'PKK'liler okul yaktı' diye yazıldı çizildi. Onarılan anaokulunun açılış töreni bugün Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ve Cumhuriyet Savcısı Bülent Kayaş'ın katılımıyla tekrar eğitime açıldı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Bahadır, medyada yazılan çizilenlerin aksine önemli bir açıklamada bulunarak, 'Bildiğiniz gibi 28 Nisan da Dumlupınar İlköğretim Okulu'nun ana okulu kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Ancak yangın bazı basın yayın organlarınca PKK'liler tarafından çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Ancak daha sonra yaptığımız inceleme sonucu yangının elektrik kontağından meydana geldiği ortaya çıktı'' dedi. Haberi 'PKK yaptı' diyen medya kuruluşları Kaymakam'ın açıklaması ile nasıl bir haber yapacakları ise ilçede merak konusu.
tags:kürtçe haber,pkk haber,kurdish news,kürtçe haber sitesi,pkkli,urfa viranşehir yangın,molotof haber,haberci,kurdish news web

0 yorum:

Heval

Kurdish Music